Voetreflexologie

Voetreflexologie is ESSENTIEEL voor iedereen en werkt gezondheidsbevorderend !

Duur: 60-90min (60-75€)

Causale Voetreflexologie

In Causale Voetreflexologie wordt er via de voeten naar oorzaken gezocht van zowel fysieke als emotionele problemen. Belangrijk hierbij is te begrijpen dat alles wat leeft beweegt. Zo ook alle organen in ons lichaam. Ze werken en bewegen samen als één geheel.

 

In Causale Voetreflexologie is gezondheid gelijk aan bewegen. Bewegingsverlies kan de kwaliteit en de functie van de organen verstoren en zelfs ziek maken. Daarom wordt er geprobeerd die bewegingen te herstellen. Hiervoor worden via verschillende druktechnieken op de 2 voeten tegelijkertijd zones gecombineerd en verdoofde zones wakker gemaakt. Er wordt rekening gehouden met hormonen, zenuwstelsel en emoties. De bedoeling is ziekte te voorkomen en te werken aan eenheid van lichaam en geest.

 

Causale Voetreflexologie is aangewezen bij tal van klachten zoals vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, stressgerelateerde klachten, hoofdpijn, nek en schouderpijn, spijsverteringsklachten.

 

Reflexologie

Reflexologie is een natuurlijke gezondheidstherapie die preventief werkt en de vitale kracht en immuniteit versterkt. Een gezond lichaam bezit een onbelemmerde energiestroom die steeds zorgt voor een optimale vitale kracht.

Ziekte wordt veroorzaakt door hindernissen op de energiestroom of onevenwicht ervan.

De doorstroming van de energie wordt door voetreflexologie gestimuleerd dankzij de massage van bepaalde zones op de voet.

 

Sarafijn Basistechniek

De kracht van de SBT ligt in het repetitieve karakter van een zachte dynamische aanraking van de chakra's op de voet. Men kan op die manier oude emoties en gedachten oplossen die tot diep in het cellulaire geheugen opgeslagen zitten. Het uiteindelijke doel is in je eigen kracht gaan staan en van daaruit handelen en leven.

Wanneer kan de SBT toegepast worden ?

  • Ondersteuning bij cruciale momenten in het leven zoals een echtscheiding, bij ontslag, verandering van job, omgaan met ziekte, omgaan met verlies, veranderingen in omgeving.
  • Toekomstige vaders en moeders ondersteunen
  • Herstellende kankerpatiënten
  • Kinderen een diepere gronding geven
  • Mensen voorbereiden op belangrijke beslissingen in hun leven
  • Ontspanning te bevorderen in zeer stressvolle situaties

Getuigenis:

Na het overlijden van mijn man waren mijn gevoelens volledig geblokkeerd. Ik voelde géén verdriet, géén wanhoop, wel een schuldgevoel omdat ik zo weinig voelde. Hilde stelde voor om te werken op de chakra's om op die manier oude emoties en gedachten op te lossen. Het was een deugddoende behandeling maar tot 2 dagen na de behandeling voelde ik mij verdrietig en doodmoe. Ik was een vat vol emotionele herinneringen aan mijn man, was kwaad op Hilde en mezelf. De 3de dag kwam de rust...HEERLIJK, de krop in mijn lijf was weg. En... ik kon aan mijn man denken in alle rust, ik miste hem enwas klaar om te verwerken. Dankzij de gouden handen van Hilde en de sarafijnbehandeling kan ik weer genieten van het leven. Gisela V. S.